Sea Cloud Cruises maakt routes 2017 bekend

SeaCloudDe Hamburgse rederij Sea Cloud Cruises heeft haar programma voor 2017, vanaf april, vrijgegeven. De cruises zijn tevens direct boekbaar. De rederij stuurt de windjammer Sea Cloud (1931) richting de Middellandse Zee en de Adriatische Zee. Zusje Sea Cloud II (2001) blijft, afgezien van een korte cruise in de Middellandse Zee, in Noord- en West Europese wateren. De Sea Cloud II vaart onder andere naar de Baltische Zee, St. Petersburg, Scandinavië, Groot-Brittannië en de Westkust van Europa.  Voordat beide schepen later in het jaar de transatlantische oversteek maken, doen ze nog enkele cruises langs Marokko en de Canarische Eilanden.

De Seacloud windjammer is als privéschip gebouwd in 1931 en in 1978 kwam ze in Hamburgse handen waarna een uitgebreide renovatie startte.

De volledige catalogus van Sea Cloud Cruises is te lezen op: http://www.seacloud.com/en/virtual-catalogues/

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)