Sea Cloud Cruises maakt routes 2017 bekend

SeaCloudDe Hamburgse rederij Sea Cloud Cruises heeft haar programma voor 2017, vanaf april, vrijgegeven. De cruises zijn tevens direct boekbaar. De rederij stuurt de windjammer Sea Cloud (1931) richting de Middellandse Zee en de Adriatische Zee. Zusje Sea Cloud II (2001) blijft, afgezien van een korte cruise in de Middellandse Zee, in Noord- en West Europese wateren. De Sea Cloud II vaart onder andere naar de Baltische Zee, St. Petersburg, Scandinavië, Groot-Brittannië en de Westkust van Europa.  Voordat beide schepen later in het jaar de transatlantische oversteek maken, doen ze nog enkele cruises langs Marokko en de Canarische Eilanden.

De Seacloud windjammer is als privéschip gebouwd in 1931 en in 1978 kwam ze in Hamburgse handen waarna een uitgebreide renovatie startte.

De volledige catalogus van Sea Cloud Cruises is te lezen op: http://www.seacloud.com/en/virtual-catalogues/

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.