Muzikanten van Santa Cecilia conservatorium aan boord Costa neoClassica

costa cruisesVanaf januari tot en met mei 2016 zijn in totaal 14 jonge talenten van het prestigieus conservatorium Santa Cecilia in Rome te gast op de Costa neoClassica. Op elke cruise waarop zij meevaren, zullen ze 4 optredens verzorgen. Het kleine orkest bestaat uit een dirigent en 7 muzikanten waaronder de piano, viool, strijker, blaasinstrument, gitaar, een tenor en een sopraan. Ze treden op in verschillende samenstelling en laten de cruisepassagiers kennis maken met klassiek, barok en opera tot en met de beste filmmuziek van de 20e eeuw.

De Costa neoClassica vaart van 31 januari tot en met 18 mei 2016 dertiendaagse cruises naar de mythische plekken van het oude Griekenland. Kalamata en Navplion worden bezocht tot middernacht op deze reizen en steden zoals Volos, Piraeus, Napels, Trapani en Savona. Ingescheept wordt er naar keuze in Marseille of Savona.

Cruises op de Costa neoClassica zijn vanaf €582 onder andere boekbaar bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​