Holland America Line en Zeetours Cruises winnen Vakantie Awards

Vakantie AwardsZaterdagavond 6 februari zijn tijdens het jaarlijkse Reisgala in Studio Aalsmeer de Nederlandse Vakantie Awards uitgereikt. In totaal kregen 14 reisbedrijven een award als beloning van hun klanten voor het leveren van de beste service en kwaliteit. In de categorie Cruise Rederij kwam Holland America Line het beste uit de bus met een waardering van 9,1 (499 reviews). Winnaar in de categorie Cruise Aanbieder werd Zeetours Cruises met een waardering van 9,8 (120 reviews). Laatstgenoemde reisbureau sleepte, net als de voorgaande 25 jaar, ook de Gouden Veer in de wacht. Deze prijs wordt toegekend door reisagenten.

De Nederlandse vakantie awards is een initiatief van Travmedia, ANVR, SGR en thuiswinkel org. Opiness.nl faciliteerde de verkiezing net als in 2014 en 2015. Consumenten konden op Opiness stemmen op hun favoriete reisaanbieder door een review te schrijven (rapportcijfer en een toelichting). Op alle aanbieders kon gestemd worden en de deelname was gratis.

Klik hier voor de volledige uitslag en de toelichting van de jury.

Bron: Opiness

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​