Anthem of the Seas terug naar Cape Liberty na hevige storm

Het nieuwste schip van Royal Caribbean Int, de Anthem of the Seas, is zondag teruggekeerd naar de inschepingshaven Cape Liberty (New York) nadat het schip in een hevige storm terecht kwam. Afgelopen zaterdag was het schip vertrokken voor een zevendaagse cruise naar het Caribisch gebied. Terwijl het schip onderweg was naar Cape Canaveral in Florida, werd passagiers in de middag gevraagd om naar de hut te gaan vanwege een storm. De wind bereikte snelheden van orkaankracht en golven van 10 meter hoog. Minstens vier personen zijn gewond geraakt en er is veel schade aan het interieur van het schip ontstaan.

Tijdens de storm werden passagiers voortdurend op de hoogte gehouden en had de kapitein contact met de Amerikaanse Kustwacht. Passagiers konden in hun hut gebruik maken van de minibar en kregen later in de avond waterflesjes en snacks uitgereikt. In de loop van de nacht nam de storm af.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)