Cruisereiziger
Doop

Iris Kroes zingt volksliederen tijdens doop MS Koningsdam

iris kroes
Iris Kroes

Zangeres Iris Kroes heeft maandag via Twitter en Facebook laten weten dat ze de volksliederen mag gaan zingen tijdens de officiele doop van het MS Koningsdam in Nederland. Kroes, die sinds eind 2013 regelmatig aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line optreedt met haar harp als ‘Guest Entertainer’, zal zowel het Wilhelmus als het Amerikaanse ‘Star Spangled Banner’ ten gehore brengen.

‘Ik ben supertrots en vind het een enorme eer. Ik ga echt kèihard studeren, kijken en luisteren naar Whitney, Beyonce & Lady Gaga, heb er heeeeel veel zin in!’, aldus een enthousiaste Kroes. Holland America Line heeft tot op heden nog weinig details bekendgemaakt over hoe de doop van haar nieuwe cruiseschip eruit zal gaan zien en wie de doop zal gaan verrichten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger