Vernieuwde Liberty of the Seas gearriveerd in thuishaven Galveston

Liberty of the Seas
Liberty of the Seas

Het cruiseschip Liberty of the Seas van Royal Caribbean International is gearriveerd in haar thuishaven Galveston in Texas na een droogdokperiode van een maand. Bij de makeover, van boeg tot achtersteven, werden enkele nieuwigheden voor de Amerikaanse rederij geintroduceerd zoals een set van glijbanen genaamd The Perfect Storm, waaronder de eerste glijbaan op zee in de vorm van een boomerang, de Tidal Wave. Nieuw is ook Splashaway Bay, een waterpark met een interactief gedeelte voor kinderen met o.a. waterkanonnen en geisers. Aanvullend biedt het schip nu ook een uitgebreide keuze aan eetmogelijkheden, waaronder een modern Mexicaans restaurant Sabor, een Italiaanse trattoria met Italiaanse klassiekers Giovanni’s Table en een R Bar, waar in een jaren ’60 stijl de beste cocktails worden geserveerd.

Liberty of the Seas vaart 8-daagse routes naar het westelijk gedeelte van de Caribbean gaan elke zondag vanuit Galveston. Daarbij worden Belize (Belize City), Mexico (Cozumel, Puerto Costa Maya), Jamaica (Falmouth, Montego Bay), Kaaimaneilanden (George Town) en Honduras (Roatan) aangedaan.

Cruises op de Liberty of the Seas zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!