Azamara Journey volledig gerenoveerd terug uit droogdok

Discoveries restaurant
Discoveries restaurant

De Azamara Journey is het eerste van de twee cruiseschepen uit de vloot van Azamara Club Cruises dat tijdens droogdok in Freeport (Bahamas) een uitgebreide renovatie van boeg tot achtersteven heeft ondergaan. Het schip is uitgerust met nieuwe locaties, publieke ruimtes en technologische verbeteringen.

Zo is de Patio, voorheen bekend als Pool Grill, getransformeerd tot een plek waar in de buitenlucht kan worden gedineerd en hebben de Windows Cafe, Discoveries Restaurant, Discoveries Bar en Living Room (eerder Looking Glass Lounge) nieuwe inrichting en meubels gekregen. Het Casino is uitgerust met nieuwe slotmachines, nieuwe tapijten en gestoffeerde zitplaatsen en de Spirits bar is in een volledig nieuw jasje gestoken. Ook de hutten en suites hebben een grondige metamorfose ondergaan met een nieuw kleurenschema, meubilair, tapijten en kunst.

De Azamara Quest zal in april tijdens een droogdok in Singapore uitgebreid onder handen worden genomen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!