Video: Achter de schermen bij bouw Carnival Vista

De Carnival Vista van Carnival Cruise Line wordt momenteel gebouwd in Monfalcone (Italië) bij Fincantieri. In deze aflevering een kijkje in de techniek van het schip. Het cruiseschip start op 1 mei 2016 met haar eerste cruise vanuit Trieste en verblijft het hele zomerseizoen in de Middellandse Zee.

Cruises zijn boekbaar vanaf €733 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)