Vakantiemarkt Oad op riviercruiseschepen in Goor

MS Verdi
Foto: Sijfa Cruises

Dit weekend, 6 en 7 februari, zijn in Goor twee riviercruiseschepen, de MS Rigoletto en de MS Verdi, te bezichtigen. Reisorganisatie Oad organiseert in samenwerking met SijFa Cruises een vakantiemarkt op de schepen, die speciaal voor deze gelegenheid zijn aangemeerd in de haven van Goor.

Onder het genot van een kop koffie op thee worden alle bestemmingen en reizen (riviercruises, bus, vlieg-bus, stedentrips, Disneyland® Paris etc.) van Oad gepresenteerd. Naast de schepen kunnen ook de Oad-bussen bekeken worden.

Bezoekers zijn op beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur welkom bij Haven 4-12, 7471 LV in Goor. De entree is gratis. Er is ook de hele dag een gratis shuttlebus beschikbaar vanaf het station in Goor naar de haven (v.v.).

Helaas is deze dag al voorbij. Meer informatie over riviercruises van OAD vind je bij:

OAD

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!