Vakantiemarkt Oad op riviercruiseschepen in Goor

MS Verdi
Foto: Sijfa Cruises

Dit weekend, 6 en 7 februari, zijn in Goor twee riviercruiseschepen, de MS Rigoletto en de MS Verdi, te bezichtigen. Reisorganisatie Oad organiseert in samenwerking met SijFa Cruises een vakantiemarkt op de schepen, die speciaal voor deze gelegenheid zijn aangemeerd in de haven van Goor.

Onder het genot van een kop koffie op thee worden alle bestemmingen en reizen (riviercruises, bus, vlieg-bus, stedentrips, Disneyland® Paris etc.) van Oad gepresenteerd. Naast de schepen kunnen ook de Oad-bussen bekeken worden.

Bezoekers zijn op beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur welkom bij Haven 4-12, 7471 LV in Goor. De entree is gratis. Er is ook de hele dag een gratis shuttlebus beschikbaar vanaf het station in Goor naar de haven (v.v.).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.