Passagiers bepalen route tijdens cruise op Europa 2

Europa 2
Europa 2

Cruisereizigers aan boord van het cruiseschip Europa 2 van Hagag-Lloyd Cruises kunnen tijdens een cruise in mei 2016 zelf de route bepalen die wordt gevaren. De enige havens die vaststaan zijn de vertrek (Istanbul) – en aankomsthaven (Piraeus). Kapitein Cristian van Zwamen zal zijn gasten een lijst met mogelijke routes en havens voorleggen en welke bestemmingen de beste weersvoorspellingen hebben in de komende dagen. Tevens zal er een deskundige aan boord zijn om alle hoogtepunten te beschrijven van de mogelijke bestemmingen.

De passagiers zullen vervolgens democratisch stemmen om de exacte route langs Griekenland en Turkije te bepalen. Er is keus uit 20 bestemmingen in het oostelijk gedeelte van de Middellandse Zee waaronder Limenas, Kavala, Samos en Mykonos. Naast de diverse bestemmingen kunnen gasten tijdens de cruise van 14 tot 24 mei ook aan boord genieten van de acrobaten van het eerste Artisika circus festival op zee en de Duitse jazz-muzikant Roger Cicero.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.