Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepenUitdokken

Debuut nieuwe look Princess Cruises op Majestic Princess

Majestic Princess livery
Majestic Princess

Princess Cruises heeft maandag, op het Chinees Nieuwjaar, bekendgemaakt dat de Majestic Princess het eerste cruiseschip in de vloot wordt met een boegschildering van het logo van de rederij. De nieuwe look zal de komende jaren doorgevoerd worden op alle schepen van Princess Cruises. Het moet de soepele en vloeiende lijn van de golven op zee symboliseren en de spanning en avontuur vertegenwoordigen van het ontdekken van het beste wat de wereld te bieden heeft op een cruisevakantie bij Princess. Het moderne geavanceerde design is ontworpen om de premium ervaring van Princess Cruises te versterken.

Het eerste cruiseschip dat speciaal wordt gebouwd voor de Chinese markt bereikte maandag een belangrijke mijlpaal met het uitdokken op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone. Het kwam voor de eerste keer in aanraking met zeewater. Deze bijzondere gebeurtenis werd gevierd tijdens een traditionele ceremonie, waarbij de moeder van kapitein Dino Sagani, Graziella Sagani, fungeerde als ‘madrina’ (doopmoeder). Zij sneed een koord door waardoor het dok zich begon te vullen met water. Namens Princess Cruises was ook Executive Vice President Keith Taylor aanwezig.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger