Silversea voegt exclusieve programma’s toe aan boord

Silver Spirit
Silver Spirit

Silversea Cruises maakte deze week bekend dat zij een aantal cruiseroutes hebben geupgrade in de Middellandse Zee. Alle details van de Silver Cloud, Silver Spirit en Silver Wind zijn na te lezen op de website van Silversea. Turkse bestemmingen zoals Istanbul en Kusadasi zijn in de routes gebleven.

Een aantal geselecteerde Mediterrane reizen wordt bovendien verrijkt met een aantal exclusieve aan boord belevingen en activiteiten, zoals adembenemende opera shows door Accademia Teatro alla Scala, klassiek ballet door balletdansers van het befaamde State Academic Bolshoi Theater of Russia, culinaire reizen die worden begeleid door Relais & Châteaux chefs en vele andere aan boord programma’s. Deze extra’s zijn inclusief in de prijzen van de Middellandse Zee cruises van Silversea net zoals gourmet dining, butlerservice, champagne, geselecteerde wijnen en premium dranken, gratis wifi voor elke gast en veel meer. Bovendien maken op een aantal geselecteerde Middellandse Zee cruises gratis excursies onderdeel uit van de cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.