Cruisereiziger
Bestemmingen

Silversea voegt exclusieve programma’s toe aan boord

Silver Spirit
Silver Spirit

Silversea Cruises maakte deze week bekend dat zij een aantal cruiseroutes hebben geupgrade in de Middellandse Zee. Alle details van de Silver Cloud, Silver Spirit en Silver Wind zijn na te lezen op de website van Silversea. Turkse bestemmingen zoals Istanbul en Kusadasi zijn in de routes gebleven.

Een aantal geselecteerde Mediterrane reizen wordt bovendien verrijkt met een aantal exclusieve aan boord belevingen en activiteiten, zoals adembenemende opera shows door Accademia Teatro alla Scala, klassiek ballet door balletdansers van het befaamde State Academic Bolshoi Theater of Russia, culinaire reizen die worden begeleid door Relais & Châteaux chefs en vele andere aan boord programma’s. Deze extra’s zijn inclusief in de prijzen van de Middellandse Zee cruises van Silversea net zoals gourmet dining, butlerservice, champagne, geselecteerde wijnen en premium dranken, gratis wifi voor elke gast en veel meer. Bovendien maken op een aantal geselecteerde Middellandse Zee cruises gratis excursies onderdeel uit van de cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger