AIDA Cruises lanceert nieuwe app

PM Neue AIDA Smartphone AppAIDA Cruises heeft een nieuwe app voor de iPhone en Android smartphones gelanceerd. Met de gratis app is het mogelijk om een AIDA cruise in real time te ervaren o.a. door live nieuwsberichten aan boord, vanuit het Theatrium, de restaurants en het zonnedek, maar ook prachtige foto’s van actuele bestemmingen die vakantiegevoelens opwekken. Tevens kan met de applicatie de positie en snelheid van alle schepen uit de vloot van AIDA worden bekeken. Op die manier kunnen gasten en fans van AIDA bijvoorbeeld zien wanneer de zusterschepen elkaar ontmoeten. Via de webcams aan boord heb je het hetzelfde uitzicht als de kapitein op de brug. Daarnaast kunnen het schip en de hutten in detail worden bekeken via de virtuele 360 graden tour en de dekplannen. Tot slot zijn ook de nieuwste routes, uit de catalogus maart 2016 tot april 2017, en bestemmingen eenvoudig te raadplegen. Meer informatie over de diverse functies en installatie vind je op www.aide.de/apps.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!