Costa vernieuwt CostaClub met nog meer exclusief voordeel

CostaClubCosta Cruises viert de 15e verjaardag van hun loyaliteitsprogramma CostaClub met de lancering van nieuwe initiatieven waarmee CostaClubleden nog meer voordeel uit hun lidmaatschap halen: er komen twee nieuwe membership clubs, nieuwe limieten en regels om punten te verzamelen en nieuwe voordelen voor de meest trouwe leden.

Oudste en trouwste CostaClublid is 102 jaar
De 15e verjaardag van CostaClub werd aan boord gevierd met verschillende evenementen speciaal voor Costa Clubleden. Het oudste clublid was ook aanwezig: hij is 102 jaar en kwam net terug van een Middellandse Zeecruise. 19 leden hebben al 4 rond-de-wereldcruises gemaakt en 1 gast heeft de laatste 5 jaar 100 cruises gemaakt en bracht daarbij 871 dagen door aan boord. Weer een ander clublid koos 40 keer achterelkaar voor hetzelfde schip voor zijn droomvakantie.

Bagageservice aan huis
Voor die meest loyale gasten is de Perla Diamante Club in het leven geroepen. Dit is het hoogst bereikbare niveau met exclusieve extra’s: een ophaal- en afleverservice van bagage aan huis, directe inscheping, een super upgrade van binnenhut naar suite (voor een extra cruise ten opzichte van het voorgaande jaar), gratis toegang tot het Club restaurant, speciaal aangewezen personeel voor het boeken van services, plekken in het theater op de eerste rij, speciale excursies in kleine groepen en 20% korting op Privilege vertrekken van het Clubprogramma 2016.

Sneller punten sparen
Ook nieuw is de Ambra Club voor nieuwe cruisers met Costa om hen direct de gelegenheid te geven ervaringen op te doen die de cruise zo bijzonder maken. Met deze twee nieuwe clubs komt het aantal op 6 – Ambra, Corallo, Aquamarina, Perla, Perla Oro en Perla Diamante, elk met exclusieve en persoonlijke voordelen en privileges. In de nieuwe CostaClub worden de punten gecalculeerd gebaseerd op cruises van de afgelopen drie jaar waardoor leden sneller een nieuw niveau kunnen halen.

 

Cruises van Costa Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!