Kom naar de Reis Inspiratie Dag in Kasteel Woerden!

united travel colorsDock C houdt samen met reispartners Latin Travel en Africa Feeling een Reis Inspiratie Dag op zondag 14 februari in Kasteel Woerden. De partners van het samenwerkingsverband United Travel Colors, waaronder Dock C, bieden u de prachtigste reizen naar Zuidelijk of Oost-Afrika, Latijns of Zuid-Amerika en natuurlijk worden ook verschillende mooie cruisereizen aan u  voorgesteld.

Vindt u klasse en kwaliteit belangrijk als het gaat om het ontdekken van andere landen en culturen? En maakt u graag gebruik van persoonlijk advies van partners, die hun kennis en ervaring inzetten om uw droomreis samen te stellen? Dan bent u op 14 februari van harte welkom.

Wat: Inspiratie opdoen voor de mooiste reizen
Waar: Kasteel Woerden in Woerden
Wanneer: Zondag 14 februari tussen 11.00 en 17.00 uur
Weten: Elk half uur mooie presentaties

Aanmelden kan via info@dockc.nl. Na aanmelding ontvangt u een gratis toegangskaart en routebeschrijving. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.