Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde AIDAcara viert 20e verjaardag

AIDAcara_zufahrt_rio2MINI
AIDAcara

De AIDAcara vierde afgelopen weekend haar 20e verjaardag in stijl. Het eerste cruiseschip in de vloot van AIDA Cruises, dat op 7 juni 1996 in Rostock werd gedoopt door Christiane Herzog, is net teruggekeerd uit droogdok waar ze een uitgebreide makeover heeft ondergaan. De activiteiten vonden van 26 januari tot 6 februari plaats op de scheepswerf Navantia in Cadiz. Naast het reguliere onderhoud werden ook verschillende cosmetische- en renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Daarbij hebben de hutten een upgrade ondergaan, is er 1.800 vierkante meter aan nieuw tapijt gelegd in de publieke ruimtes en is 12.000 vierkante meter van het oppervlak van het schip boven en onder de waterlijn opnieuw geschilderd.

Highlights op de vernieuwde AIDAcara zijn de nieuw ontworpen Pool Bar op het bovendek, de Calypso Bar met een zithoek in de buitenlucht op dek 9 en de gerenoveerde The Anytime Bar met o.a. een nieuw ontworpen dansvloer. In de Body & Soul ruimte kunnen gasten trainen op de laatste cardio-apparatuur. Een nieuwe dienst die wordt aangeboden is de cardioscan, een holistische diagnosetool waarmee diverse analyses kunnen worden uitgevoerd. De apparatuur zal op termijn ook op de andere schepen van AIDA Cruises aanwezig zijn. Verder zijn de AIDA Store, de sieraden winkel en de Photoshop vernieuwd en worden er nieuwe merken (zoals GAASTRA en Bering) en items (o.a. een fotokiosk) beschikbaar gesteld.

Maandag is de AIDAcara vertrokken uit Las Palmas, Gran Canaria voor een 14-daagse cruise die o.a. de Canarische en Kaapverdische Eilanden zal aandoen.

Wil je ook cruisen met de AIDAcara? Vraag je offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger