Cruisereiziger
Bestemmingen

Video: Wereldwijde bestemmingen bij Holland America Line

Holland America Line heeft donderdag een eerste video uit een serie van 4 gepubliceerd over het cruisen met de rederij. In de eerste aflevering genaamd ‘Holland America Line is….De mooiste manier om de wereld te ontdekken!’ staan de diverse bestemmingen die de cruiseschepen uit haar vloot tijdens de cruises over de gehele wereld aandoen centraal. Denk bijvoorbeeld aan Europese steden als Venetië of Istanbul of ontdek de wereld verder weg, van Peru en Australië tot zelfs Antarctica. Vaste gasten van de rederij (‘mariners’) en kapitein Marco Carsjens van het MS Rotterdam komen aan het woord.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!