Oceania Cruises introduceert nieuwe desserts aan boord

Oceania CruisesOceania Cruises heeft een aantal nieuwe gerechten toegevoegd aan haar reeds uitgebreide aanbod aan desserts. Deze zijn allemaal ontwikkeld in samenwerking met de wereldberoemde Master Chef-kok Cristophe Menard en verkrijgbaar op alle cruiseschepen in haar vloot. In de desserts is o.a. het beste chocolade ter wereld, uit Papoea-Nieuw-Guinea, Tanzania en Venezuela, verwerkt. Tot de nieuwe zoete lekkernijen behoren een gekarameliseerde bananen taart, Tanzaniaanse chocolade cake met caramel, frambozen taartje met limoengras, Yuzu en Venezolaanse chocolade mousse met hazelnoot en Papoea chocolade lavacake met passievrucht.

Speciaal voor het specialiteitenrestaurant Tuscan Steak aan boord van het nieuwe cruiseschip Sirena heeft Menard het dessert chocolade cake met pistache en griotte kersen gecreeerd. De Sirena komt op 27 april in de vaart met een maiden voyage van Barcelona naar Venetie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!