Video AIDAprima: Stephans Prima Time

Het nieuwe vlaggenschip AIDAprima van rederij AIDA Cruises is zo goed als af. Tot en met de eerste reis die op 30 april vanuit Hamburg vertrekt, staan de laatste klussen nog op het programma. Ook binnen in het schip lijkt het af: alle passagiershutten zijn ingebouwd, de sauna’s in de spa zijn compleet ingericht en ook de 18 bars en 12 restaurants zijn bijna klaar. Een groot gedeelte van de bemanning is inmiddels in zijn of haar hut getrokken, waaronder Entertainment Manager Stephan Hartmann. In zijn video-blog neemt hij ons elke week mee op het schip en toont ons hoe het schip ervoor staat.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.