Video AIDAprima: Stephans Prima Time

Het nieuwe vlaggenschip AIDAprima van rederij AIDA Cruises is zo goed als af. Tot en met de eerste reis die op 30 april vanuit Hamburg vertrekt, staan de laatste klussen nog op het programma. Ook binnen in het schip lijkt het af: alle passagiershutten zijn ingebouwd, de sauna’s in de spa zijn compleet ingericht en ook de 18 bars en 12 restaurants zijn bijna klaar. Een groot gedeelte van de bemanning is inmiddels in zijn of haar hut getrokken, waaronder Entertainment Manager Stephan Hartmann. In zijn video-blog neemt hij ons elke week mee op het schip en toont ons hoe het schip ervoor staat.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)