Video: Service bij Holland America Line

Holland America Line heeft een volgende video uit een serie van 4 gepubliceerd over het cruisen met de rederij. In de aflevering genaamd ‘Holland America Line is….Ongekende service ervaren’ staat het service niveau bij de rederij centraal. Hoe ervaren gasten de service aan boord?  Vaste gasten van de rederij (‘mariners’) en kapitein Marco Carsjens van het MS Rotterdam komen aan het woord.

[vimeo id=”153904645″]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.