Crystal annuleert cruises op Crystal Esprit

Crystal Cruises heeft een drietal cruises geannuleerd op hun nieuwe jacht Crystal Esprit  vanwege technische ‘upgrades’. De Crystal Esprit (62 passagiers) is een jacht dat in december 2015 werd gedoopt in de Seychellen. De volgende cruises worden geannuleerd:

  • 26 maart – 3 april: Aqaba naar Limassol, Cyprus;
  • 3 april – 10 april: Limassol naar Piraeus (Athene);
  • 10 april – 17 april: Piraeus naar Dubrovnik.

De all-suite Crystal Esprit heeft verschillende bars, restaurants en een marina. Bovendien zijn er water ski’s, kayaks, vis- en snorkelapparatuur en een kleine duikboot mee aan boord.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.