NBA basketballers logeren op Silver Cloud tijdens Olympische Spelen

De basketballers (mannen en vrouwen) van de Verenigde Staten hebben tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een uniek onderkomen. De basketbalbond heeft de Silver Cloud aan de kade Pier Maua liggen in Rio. Het luxe schip biedt plek aan 296 personen. Daarnaast zullen ook gasten van de basketbalbond gaan overnachten op het schip.

De Silver Cloud is een van de zes luxe schepen van Silversea Cruises. Het cruiseschip biedt een zwembad met whirlpools, een fitnesscenter en een spa. Daarnaast zijn uiteraard restaurants, een lounge, casino en shops voorhanden op het schip. De accommodaties zijn vrijwel allemaal met balkon en worden allen suites genoemd.

De Silver Cloud maakt voorafgaand aan Rio een laatste cruise in Europa dat eindigt op 19 juli 2016 in Lissabon. Daarna vaart het schip transatlantisch naar Rio de Janeiro. De Olympische Spelen vinden plaats van 5 tot 21 augustus 2016. Na de Olympische Spelen begint het schip op 6 september weer in Lissabon.

Naast de Silver Cloud komt ook de Norwegian Getaway naar Rio.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.