Pacific Pearl verlaat vloot P&O Cruises Australia in 2017

Pacific PearlCruiseschip Pacific Pearl gaat de vloot van P&O Cruises in 2017 verlaten na zeven dienstjaren. Het schip is verkocht, waarbij de koper graag anoniem wil blijven. De Pacific Pearl kwam in 1987 in de vaart als achtereenvolgens FairMajesty, Star Princess, Arcadia en Ocean Village. In 2010 werd het schip aan de vloot van P&O Cruises Australia toegevoegd.

Het cruiseschip wordt verkocht omdat de vloot bezig is aan uitbreiding en vernieuwing. Zo zijn vorig jaar de voormalige Statendam en Ryndam van Holland America Line naar de rederij gegaan.

De Pacific Pearl (1800 passagiers) heeft 294 cruises voor de Australische tak van P&O Cruises uitgevoerd met ruim een half miljoen passagiers.

De laatste Pacific Pearl’s cruise is een 16-daagse cruise naar Singapore vanuit Auckland op 27 maart 2017.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)