Amsterdam thuishaven voor Royal Caribbean’s Vision of the Seas

Vision of the Seas
Vision of the Seas

Van 10 mei 2017 tot 21 juli 2017 zal het cruiseschip Vision of the Seas van Royal Caribbean Amsterdam als thuishaven hebben en diverse 12 en 13 daagse cruises naar de Britse Eilanden en Scandinavië & Rusland aanbieden. Dat heeft AMCA, vertegenwoordiger van de Amerikaanse rederij in Nederland, vrijdag bekendgemaakt. “We zijn bijzonder blij dat Royal Caribbean Amsterdam heeft gekozen als vertrekhaven voor zomer 2017”, zegt Hans Venhuizen, manager van Amca / Royal Caribbean NL. In totaal zullen 8 schepen uit de vloot van Royal Caribbean in de zomer van 2017 in Europa varen. De cruises zijn vanaf vandaag te boeken.

Serenade of the Seas gaat de populaire 8 daagse Noorse Fjorden cruises vanuit Kopenhagen aanbieden, op 03 juni 2017 zal het schip een 12-daagse cruise aanbieden naar de Noordkaap. Vanuit Southampton zullen Independence of the Seas en Navigator of the Seas 4 tot 16 daagse cruises aanbieden naar onder meer de Canarische Eilanden, Frankrijk, Spanje en Portugal. Vanuit Barcelona zal Freedom of the Seas de 8 daagse cruises voor haar rekening gaan nemen terwijl Brilliance of the Seas eveneens vanuit Barcelona de langere cruises zal aanbieden. Vanuit Venetië vaart Legend of the Seas 8 daagse cruises naar de Griekse Eilanden en Jewel of the Seas zal zowel 8 daagse Westelijke Middellandse Zee cruises als 10 daagse Griekse Eilanden afvaarten vanuit Rome gaan aanbieden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)