MSC Cruises biedt in samenwerking met Technogym een Wellness Experience

MSC Cruises gaat in samenwerking met Technogym een exclusieve Wellness Experience aanbieden aan boord van haar cruiseschepen. Met het nieuwe aanbod wil de rederij een op maat gemaakte cruiseervaring creeeren welke passagiers in staat stelt om ontdekking en cultuur te combineren met het behalen van hun persoonlijke welness-doelen.

Om de nieuwe experience te ontwerpen heeft een team van MSC Cruises een jaar lang samengewerkt met de wellness-, fitness-, voeding- en technologie-experts van Technogym. Dit resulteerde in een exclusief en persoonlijk programma met een breed scala aan activiteiten, faciliteiten en speciale privileges. De Wellness Experience powered by Technogym is voorzien state-of-art fitness faciliteiten, speciaal gecreëerde drankjes en gerechten welke de hele dag beschikbaar zijn, exclusieve activiteiten aan land en een lichaamsanalyse met een persoonlijke MSC Cruises Master Trainer gecertificeerd door Technogym.

Gianni Onorato, MSC Cruises Chief Executive Officer, zegt: “De wereldwijde vraag naar reizen in het wellness-segment zal naar verwachting zo’n 10% per jaar gaan groeien in de komende vijf jaar. Vakantiegangers zoeken steeds vaker naar manieren om actief bezig zijn, gezond te leven en dit te combineren met hun vakantie. Door de lancering van de MSC Cruises Wellness Experience powered by Technogym breiden wij ons aanbod verder uit en bieden wij onze reizigers de eerste, volledig personaliseerde, wellness ervaring op zee.”

Onorato concludeerde: “MSC Cruises biedt gasten een unieke ervaring aan boord door middel van persoonlijke en gepassioneerde aandacht voor elk detail. Deze nieuwe ervaring toont nogmaals onze toewijding aan innovatie – door samenwerkingen met wereldleiders in hun eigen vakgebied en  het creëren van onvergetelijke herinneringen aan boord van onze schepen.”

Op maat

Het begrijpen van de motieven van reizigers is essentieel om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat reizigers na het boeken van hun cruise worden uitgenodigd de Aspiration Finder in te vullen. Een online vragenlijst ontwikkeld door Technogym. Het resultaat van deze vragenlijst is een gepersonaliseerde Aspiration Map, de basis van het gepersonaliseerde trainingsprogramma.

Gasten hebben aan boord van de MSC cruiseschepen de beschikking over diverse in- en outdoor ruimtes waar de persoonlijke wellness-programma’s gevolgd kunnen worden. Waaronder diverse zwembaden en een ingerichte fitnessruimte evenals de mogelijkheid om te trainen op het bovendek. In aanvulling hierop zullen Wellness Experience reizigers gratis internettoegang hebben zodat de MSC Cruises versie van de Technogym mywellness-app gebruikt kan worden.

Wellness Experience reizigers kunnen ook profiteren van nieuwe groepslessen die worden ontwikkeld met de fitness-experts van Technogym rondom de Technogym ARKE apparatuur. Daarnaast zal een nieuwe reeks populaire fitnesslessen worden toegevoegd zoals Bella Barre en Hula Fit samen met favorieten zoals Tai Chi, Pilates en Yoga.

Activiteiten aan land, exclusief voor Wellness Experience reizigers, zijn speciaal ontworpen ter aanvulling op het programma aan boord. De activiteiten zijn ontworpen om medereizigers te ontmoeten en samen de gestelde doelen te bereiken. Hierbij kan gedacht worden aan hardlopen rond het oude Olympia, een fietstocht door Kopenhagen, het beklimmen van de berg Floyen in Noorwegen, een triatlon in Cozumel bestaande uit kajakken, hardlopen en snorkelen of een training op het strand in Rio de Janeiro.

Menu

De Wellness Experience legt ook sterk de nadruk op voeding. Een breed scala aan wellness-menu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de voedingsdeskundigen van Technogym. In het buffetrestaurant is een wellness-hoek ontwikkeld voor speciale gerechten tijdens ontbijt, lunch en diner.  Ook in het á la carte restaurant zullen gezonde opties worden aangeboden. Tevens zal er een wellness roomservice beschikbaar zijn en in de MSC Aurea Spa zal een reeks nieuwe eiwit- en energiedrankjes worden aangeboden naast een breed scala aan andere wellnessdranken.

Hutten

Als laatste kenmerk van de Wellness Experience zijn de hutten te vinden op de bovenste dekken op de meest geliefde plaatsen van het schip.

Reizigers worden verder voorzien van een trainingsmat, een Technogym Wellness Tas, sportkleding en een handdoek. De minibar in de hut zal worden uitgerust met sportdranken en op de tv is een speciaal fitnesskanaal aanwezig met video’s van experts van Technogym. Zelfs het wassen van de sportkleding is inclusief zodat reizigers optimaal kunnen genieten.

De Wellness Experience kan vanaf heden worden geboekt voor afvaarten vanaf april 2017. Deze is echter niet beschikbaar op schepen in Zuid-Afrika en China. De De Wellness Experience is alleen beschikbaar voor volwassenen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!