Fotoreportage: Ovation of the Seas bij Meyer Werft

Fotograaf en cruisefan Jeroen Houtman bracht afgelopen weekend een bezoek bij de Ovation of the Seas en maakte onderstaande prachtige foto’s! Het gloednieuwe cruiseschip is onlangs uitgedokt bij de Meyer Werft in het Duitse Papenburg en ligt buiten aan de pier voor de laatste werkzaamheden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.