Cruise presentaties bij Cruise Vertrekpunt op SS Rotterdam

Cruise reisbureau Cruise Vertrekpunt op het SS Rotterdam houdt wederom binnenkort een aantal cruisepresentaties. Op zaterdag 19 maart zijn (aanstaande) cruisepassagiers van harte welkom op het reisbureau Cruise Vertrekpunt. Onder het genot van een kopje koffie vertellen zij alles over het gemak van cruisen en alles wat daarbij komt kijken.

Op zaterdag 19 maart vinden presentaties plaats om 13:00 uur en om 15:00 uur. Voor meer informatie of aanmelden: info@travelslide.nl of info@cruisevertrek.nl of bel 010-2450955 of 010-8209845

Combineer de presentatie vooraf met een Splashtour vanaf de Parkkade in samenwerking met Cruise Vertrekpunt. De amfibiebus rijdt passagiers vanaf de Parkkade in een stadsrit naar de meest bijzondere en mooiste plekjes in de stad. Daarna maakt de amfibiebus een duik in de Maas bij het SS Rotterdam.  Na de presentatie ga je per watertaxi terug naar de Parkkade. Dit arrangement is boekbaar voor  €30 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)