Fotoreportage: Aankomst Ovation of the Seas in Eemshaven

Cruisefan Connie van Erp was zaterdagochtend vroeg aanwezig bij de aankomst van het nieuwe cruiseschip Ovation of the Seas na de Eemstocht in de Nederlandse Eemshaven. Ze maakte onderstaande prachtige fotoreportage.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!