Disney Cruise Line breidt Star Wars cruises uit in 2017

Disney Fantasy 1328 achterboegDisney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het haar ‘Star Wars Day at Sea’ programma in 2017 verder zal uitbreiden. Het zal beschikbaar zijn op 15 cruises van de Disney Fantasy. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal ten opzichte van dit jaar (8). Voor de eerste keer worden er ook routes aangeboden in de Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean.

Tijdens elke cruise zal één dag volledig in het teken staan van de Star Wars figuren met een dek-party en vuurwerk, Star Wars familie en kinderactiviteiten. Bovendien worden er Star Wars films vertoond, zal er gethematiseerd eten en drinken worden geserveerd en speciale souveniers.

Voor de jonge Jedi’s wordt een ‘Jedi Training: Trials of the Temple” gegeven zodat ze precies leren vechten zoals Jedi en tegen Darth Vader kunnen duelleren. Oudere kinderen hebben in de clubs aan boord gethematiseerde spelen en activiteiten.

De speciale Star Wars dagen worden georganiseerd op de Disney Fantasy. Dit schip maakt achtdaagse cruises vanaf Port Canaveral op 7,14,21,28 januari 2017, 4,11,18 en 25 februari 2017, 4,11,18,25 maart 2017 en 1,8 en 15 april 2017.

Boek je Disney Fantasy cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)