Afsluitend droogdok Ovation of the Seas in Hamburg bij Blohm & Voss

Ovation_of_the_Seas_MG_8961_W716
Ovation of the Seas

De Ovation of the Seas zal naar verwachting dinsdagavond de Nederlandse Eemshaven verlaten, waar het sinds zaterdagochtend na haar succesvolle Eemstocht ligt aangemeerd. Het nieuwe schip van Royal Caribbean International zet dan koers naar de Noordzee voor de eerste uitgebreide zeetesten. Daarna meldt het zich op zaterdag 19 maart in de vroege ochtend in de haven van Hamburg voor een afsluitende droogdok bij Blohm & Voss. Aansluitend volgt een tweede proefvaart waarna het na Pasen aanlegt in het Duitse Bremerhaven. Daar vinden de laatste werkzaamheden aan het schip plaats en start de voorbereiding op de eerste cruise. De overdracht van Meyer Werft aan Royal Caribbean International staat gepland op 8 april 2016.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!