Princess Cruises maakt 2017 cruiseprogramma voor Japan bekend

Princess Cruises Japan cruisePrincess Cruises heeft onlangs het cruiseprogramma 2017 voor Japan bekendgemaakt. In 2017 zal Princess met de Diamond Princess meer dan ooit, reizen maken vanuit Tokyo en Kobe in Japan. In totaal maakt het cruiseschip 39 reizen (+27%) voor 75.000 gasten. De cruises variëren van 5 tot 17 dagen met in totaal 31 havens in zes verschillende landen. De reizen starten vanaf april en gaan door tot november 2017. Naast Japan wordt ook Zuid-Korea, Taiwan, Rusland, Hong Kong en Vietnam bezocht.

Rederij Princess Cruises biedt bovendien mogelijkheden om tijdens bepaalde cruises befaamde culturele festivals en speciale evenementen te bezoeken. Samen met twee landpakketten kan de cruisepassagier genieten van Kyoto en van de stad Kanazawa.

De cruises bezoeken liefst 10 UNESCO Werelderfgoederen. Een daarvan is een cruise langs het Shiretoko Peninsula, een van de mooiste cruise wonderen volgens Condé Nast Traveler Magazine. Je krijgt de kans om walvissen te zien, beren en prachtige bergtoppen.

Aan boord van de Diamond Princess zijn vele Japanse faciliteiten zoals een traditioneel Japanse spabeleving, een Kai Sushi restaurant, Japanse gerechten, noodle stations in het buffetrestaurants en uniek Japans entertainment.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.