AIDAprima bereikt tweede tussenstop op weg naar Hamburg

De AIDAprima heeft haar tweede tussenstop op weg van Nagasaki naar Hamburg bereikt. Na eerder Singapore te hebben aangedaan meerde het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises dinsdag aan in de haven van Salalah in Oman. Onderweg naar het land in het Midden-Oosten werden onderstaande beelden gemaakt op de Indische Oceaan. Na Oman staan er nog stops gepland in Limassol (Cyprus) en Cadiz (Spanje). Het schip komt in Rotterdam  aan op 19 april (12:00 uur) en vertrekt op 20 april om 06:00 in de ochtend. De AIDAprima komt op 21 april aan in haar thuishaven Hamburg.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “AIDAprima bereikt tweede tussenstop op weg naar Hamburg

  • 30 maart 2016 om 17:01
    Permalink

    In Rotterdam wellicht nog een laatste “technische” checkup?

Reacties zijn gesloten.