AIDAprima bereikt tweede tussenstop op weg naar Hamburg

De AIDAprima heeft haar tweede tussenstop op weg van Nagasaki naar Hamburg bereikt. Na eerder Singapore te hebben aangedaan meerde het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises dinsdag aan in de haven van Salalah in Oman. Onderweg naar het land in het Midden-Oosten werden onderstaande beelden gemaakt op de Indische Oceaan. Na Oman staan er nog stops gepland in Limassol (Cyprus) en Cadiz (Spanje). Het schip komt in Rotterdam  aan op 19 april (12:00 uur) en vertrekt op 20 april om 06:00 in de ochtend. De AIDAprima komt op 21 april aan in haar thuishaven Hamburg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “AIDAprima bereikt tweede tussenstop op weg naar Hamburg

  • 30 maart 2016 om 17:01
    Permalink

    In Rotterdam wellicht nog een laatste “technische” checkup?

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.