Pride of America compleet vernieuwd uit droogdok

Pride of America
Pride of America

Cruiseschip Pride of America (2005, 2138 passagiers) van Norwegian Cruise Line is na een uitgebreide renovatie teruggekeerd naar haar thuishaven Honolulu in Hawaii. Vanaf 26 maart 2016 vaart het schip met nieuwe openbare ruimtes, nieuwe restaurants en vernieuwde hutten. De renovatie is onderdeel van het veelomvattende renovatieprogramma The Norwegian Edge, waarin de rederij $400 miljoen dollar steekt.

“Wanneer cruisepassagiers aan boord stappen van de vernieuwde Pride of America zullen ze verbaasd staan van de grootte van deze renovatie,” zegt Andy Stuart, Norwegian Cruise Line President en Chief Operating Officer. “Dit is zoveel meer dan even een verfje en nieuwe gordijnen. De Pride of America is nu feitelijk een nieuw schip, dat als enige een unieke route aanbiedt tussen de eilanden van Hawaii.”

Hoogtepunten van de renovatie zijn:

  • Elke hut op het schip heeft nieuwe beddengoed, nieuwe meubels, een nieuw plafond en een flatscreen tv gekregen.
  • Het zwembaddek is vernieuwd met een verfrist zwembad, nieuwe ligbedden en jacuzzi’s.
  • Nieuw zijn de Soho Art Gallery en een foto studi0 Perspectives.
  • IJssalon Dolce Gelato.
  • Internetcafé met zes werkplekken
  • In veel ruimtes nieuw tapijt
  • Uitbreiding van de Mandara Spa in een New Mexicaans decor.
  • Renovatie van alle restaurants zoals de Skyline Main Dining Room, La Cucina, East Meets West Asian restaurant, Cagney’s Steakhouse en Jefferson’s Bistro.
  • Nieuwe menu’s (met gerechten van de Norwegian Escape).

De Pride of Hawaii vaart elke week achtdaagse cruises vanuit Hawaii naar de eilanden Maui, Kauai en onder andere stops in Hilo en Kona op Hawaii.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.