Carnival Vista krijgt eigen bierbrouwerij aan boord

carnival-vista-redfrog-pub-gallery-1
Redfrog Pub & Brewery

Passagiers op het nieuwste, grootste en meest innovatieve cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Vista, hebben in de Redfrog Pub & Brewery de keuze uit 3 bieren, elk met hun eigen smaak, die zijn gebrouwen aan boord van de eerste brouwerij op zee in Noord-Amerika. Redfrog Pub & Brewery is het resultaat van een samenwerking tussen Carnival en de bierbrouwer Concrete Beach Brewery uit Miami. Concrete Beach is een merk van Alchemy & Science, een zelfstandig opererende dochteronderneming van The Boston Beer Company, waar meerdere lokale brouwerijen door heel Amerika deel van uitmaken.

De drie bieren zijn ThirstyFrog Port Hoppin’ IPA, ThirstyFrog Caribbean Wheat en FriskyFrog Java Stout en speciaal gecreëerd voor de passagiers aan boord van de Carnival Vista. ThirstyFrog Port Hoppin’ IPA is een bier waarbij de smaken passievrucht en citrus de boventoon voeren, ThirstyFrog Caribbean Wheat is een ongefilterde pils met aroma’s van banaan en specerijen en FriskyFrog Java Stout is een traditionele stout met een vleugje koffie. Naast deze bieren zal er, net als op de andere schepen van Carnival, een breed scala aan diverse (regionale) bieren worden geschonken.

De Carnival Vista (133.500 brutoton) begint op 1 mei 2016 haar 14-daagse maiden voyage op de Middellandse Zee. Na haar inaugurele seizoen in Europa vertrekt het naar New York om daar vanaf november cruises te gaan maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.