Gratis onbeperkt internet op Majesty of the Seas van de baan

Majesty of the seas
Majesty of the Seas

Royal Caribbean International heeft haar plannen om gratis en onbeperkt internet aan te bieden op haar cruiseschip Majesty of the Seas, zodra het terugkeert van haar droogdok, alweer overboord gegooid. De rederij heeft hiertoe besloten vanwege de noodzakelijke investeringen in een (grotere) bar en filmscherm bij het zwembad, familievriendelijke bubbelbaden, een zwembad alleen voor kinderen bij het Splashaway waterpark en gerenoveerde hutten op het oudste schip van de Amerikaanse cruisemaatschappij.

Medio vorig jaar werd bekend dat de geplande overgang van het cruiseschip (74.077 brutoton, 2350 passagiers) naar zusterrederij Pullmantur van de baan was. In de plaats daarvan zal het na haar renovatie vanuit Port Canaveral korte cruises (3 a 4 nachten) blijven maken naar de Bahamas met o.a. een stop op het prive-eiland CocoCay. Er zal dan betaald moeten worden voor het snelle VOOM internet waarmee het mogelijk is om films en muziek te streamen en online videospelletjes te spelen.

Aangezien Royal Caribbean International tot voor kort adverteerde met gratis internet op de Majesty of the Seas is het internet op cruises van 15 mei tot 1 juli 2016 nog wel gratis toegankelijk. Passagiers die voor 15 maart 2016 een cruise hebben geboekt na 15 mei hoeven ook niet te betalen voor het internet.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!