Guy Fieri opent nieuw barbecue restaurant op gerenoveerde Carnival Magic

Guys_PA_side1-1024x768Chef-kok Guy Fieri heeft op de recent gerenoveerde Carnival Magic een nieuw restaurant geopend. In ‘Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse’ wordt een diversiteit aan barbecue gerechten geserveerd op basis van Fieri’s recepten, marinades en specerijen. Gasten hebben de keuze uit diverse sausen. Het vlees wordt op een traditionele manier gerookt. Het informele openluchtrestaurant, dat bij de cruiseprijs is inbegrepen, is te vinden op het Lanai en Promenade dek van het cruiseschip van Carnival Cruise Line. Passagiers zijn er welkom van 12:00 tot 02:30 uur op zeedagen.

Het is niet de eerste eetgelegenheid van Fieri op zee. De meeste cruiseschepen van Carnival Cruise Line beschikken over een Guy’s Burger Joint, waar de lekkerste hamburgers verkrijgbaar zijn. Deze is ook te vinden op de Carnival Magic. Andere nieuwe horecagelegenheden zijn de RedFrog Rum Bar, BlueIguana Tequila Bar, de Alchemy Bar en de Pizzeria del Capitano.

Tot 10 april 2016 vaart de Carnival Magic nog vanuit het Texaanse Galveston. Daarna gaat het cruiseschip naar Port Canaveral waar ze op 20 april 2016 aankomt voor een korte vierdaagse cruise. Daarna vertrekt de Carnival Magic vanuit Port Canaveral voor een jaar lang zevendaagse cruises (twee routes) naar onder andere Cozumel, Belize, Mahogany Bay en Costa Maya of St. Thomas, San Juan, Grand Turk en afwisselend Nassau en Amber Cove.

Cruises zijn boekbaar vanaf € 286 (vierdaagse cruise) bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!