Carnival Vista begonnen aan eerste zeetesten

Het toekomstig grootste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Vista, is zaterdag begonnen aan haar eerste zeetesten vanuit de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone nabij Triest. Op de Adriatische Zee zullen onder andere de motoren, boegschroeven, stuurinrichting en stabiliteit van het schip uit de nieuwe Vista-klasse worden getest. De testen nemen naar verwachting enkele dagen in beslag. Volgende maand zal de Carnival Vista worden overgedragen door de scheepsbouwer aan Carnival Cruise Line. Het schip (133.500 brutoton) begint op 1 mei 2016 haar 14-daagse maiden voyage op de Middellandse Zee. Na haar inaugurele seizoen in Europa vertrekt het naar New York om daar vanaf november cruises te gaan maken.

Cruises op de Carnival Vista zijn boekbaar vanaf €642 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.