Nieuwe shows in Royal Theater op Ovation of the Seas

Ovation of the Seas
Ovation of the Seas

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat op het nieuwe cruiseschip Ovation of the Seas twee nieuwe producties in première gaan. De shows ‘The Dream’ en ‘Live.Love.Legs’ zijn te zien in het Royal Theater, dat plaats biedt aan 1.300 gasten. In ‘The Dream’ wordt een man gevolgd wiens overleden geliefde tot hem komt in een droom om hem zijn passie voor het leven te herontdekken. Bij ‘Live. Love. Legs’ gaat het om luchtacrobatiek, moderne choreografie en zang, rechtstreeks afkomstig uit Broadway. Deze productie is afkomstig van hetzelfde team dat ook de populaire show ‘Sequins & Feathers’ op de Quantum of the Seas heeft ontwikkeld.

Verder zal in de Two70 lounge met behulp van de modernste technieken ‘Spectra’s Cabaret’ worden opgevoerd, een multidimensionaal cabaret waarbij professionele artiesten, muziek en special effects centraal staan. Deze show maakte al haar debuut op de Anthem of the Seas. Op dezelfde locatie zullen ook themafeesten zoals ‘Twist & Shout’ en ‘Fireworks Party’ en Roboshows met artiesten en RoboScreen technologie worden georganiseerd. Feesten worden ook gegeven in de Music Hall, waar passagiers naar live muziek kunnen luisteren en dansen tot in de kleinste uurtjes. Jonge cruisereizigers vermaken zich met de animatie van Dreamsworks via o.a. ‘meet-and-greets’ met karakters en films.

De Ovation of the Seas komt volgende maand in de vaart. Op 15 april heeft het haar maiden call in Rotterdam (11:00-18:00 uur). Daarna zet het koers naar China voor haar inaugurele seizoen. Vanaf december zal het schip in Australië varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!