Video: Norwegian Cruise Line maakt details van Norwegian Joy bekend

Norwegian Cruise Line heeft nieuwe details bekendgemaakt van de Norwegian Joy, het eerste cruiseschip van de rederij dat speciaal voor de Chinese cruisemarkt wordt gebouwd door de Meyer Werft in Duitsland. Het schip (3.900 passagiers) moet een ‘First Class at Sea’ ervaring gaan bieden die is afgestemd op de Chinese cruisereiziger. Dat gebeurt door middel van diverse nieuwigheden en populaire kenmerken van de huidige cruiseschepen in de vloot.

Op het bovendek van Norwegian Joy kunnen passagiers het tegen elkaar opnemen op een competitieve kartbaan dat bestaat uit 2 verdiepingen, waarbij een foto wordt gemaakt van de finish. Op hetzelfde dek kan men ook lasergamen in de openlucht. Het Galaxy Pavilion biedt talrijke virtual reality ervaringen, racesimulatoren, interactieve videogames en botsauto’s. Norwegian Joy zal ook twee waterglijbanen krijgen die meerdere verdiepingen beslaat, de Double Aqua Loop en de Aqua Racer.

Op het hoogste dek komt tevens een open ruimte met een overdekt park met veel groen en een zwembad met ligstoelen. Shopliefhebbers kunnen terecht in de duty-free winkels met veel internationaal bekende merken. Van boeg tot achtersteven is er de beschikking over WIFI. VIP accommodaties op de Norwegian Joy bestaan uit The Haven met een nieuwe Observation Deck en een nieuwe Concierge level met ruimte balkonhutten, elk met hun eigen privileges.

Nieuwsgierig naar de Norwegian Joy? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.