Spido organiseert Sail Away Cruise voor MS Koningsdam

MS Koningsdam
MS Koningsdam

Op vrijdagavond 20 mei 2016 vertrekt het MS Koningsdam na haar officiële doop vanuit Rotterdam naar Amsterdam. Spido Rotterdam biedt de mogelijkheid aan om aan boord van Spido het nieuwste cruiseschip van Holland America Line en haar passagiers uit te zwaaien. Zodra het schip vertrekt, zal Spido op korte afstand met het schip meevaren richting Hoek van Holland waardoor van dichtbij dit indrukwekkende schip kan worden bewonderd.

In Hoek van Holland zal een vuurwerkshow plaatsvinden. Tijdens deze tocht, die vertrekt rond 19:00 uur (wanneer het MS Koningsdam ook vertrekt) en duurt tot 23:30 uur, is een warm/koud buffet aanwezig. De kosten bedragen 35,50 euro per persoon. Reserveren is noodzakelijk via reserveringen@spido.nl.

Let op! Je zit aan boord van een Spido schip, niet op het cruiseschip Koningsdam. Klik hier voor meer informatie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!