Droogdok voor Oosterdam in Palermo

Momenteel ligt het MS Oosterdam in droogdok van de Fincantieri werf in Palermo. Het cruiseschip (uit 2003) ontvangt een aantal mooie gloednieuwe toevoegingen naast de reguliere droogdok werkzaamheden. Zo krijgt het MS Oosterdam als eerste schip het ‘Rijksmuseum at Sea’ dat is ontworpen door en in samenwerking met het Rijksmuseum in Amsterdam. In de gallerij krijgen gasten een aantal prachtige reproducties te zien van de meest bijzondere werken. Daarnaast wordt een speciale ruimte gecreëerd waar gasten hun eigen creativiteit kunnen onderzoeken door middel van kunstworkshops.

Neptune SuiteTijdens het droogdok krijgen verder de suites een uitgebreide upgrade, onderdeel van het 40 miljoen dollar kostende upgrade programma. Ze worden o.a. uitgerust met nieuw meubilair, inrichting, badkamer en faciliteiten . De suites op de Eurodam werden vorig jaar als eerste onder handen genomen. De geplande aanpassingen aan de suites bestaan uit nieuwe moderne meubels, tapijt en wandbekleding. Ook worden er elektronische upgrades doorgevoerd zoals een USB-aansluiting bij het hoofdeinde van het bed, LED-verlichting bij het nachtkastje, een verbetering van de stopcontacten en een nieuw interactief tv-systeem met o.a. gratis films en gemakkelijke toegang tot informatie aan boord waaronder de rekening. Tot slot krijgen ook de badkamers een totale make-over met een moderne inrichting en diverse verbetering.

Nieuw wordt ook het Lincoln Center Stage, de nieuwe locatie aan boord met live muziek, voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met het Lincoln Center for the Performing Arts. Op het Lincoln Center Stage zal voortaan een ensemble kamermuziek ten gehore brengen. De muzikanten van wereldklasse treden elke avond meerdere malen op.

Op 18 april maakt de Oosterdam haar eerste cruise vanuit Civitavecchia en blijft ze het gehele zomerseizoen in de Middellandse Zee varen.


Cruises zijn beschikbaar vanaf €848 euro bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)