Ovation of the Seas wordt opgesierd met pandaberen

Ovation of the Seas
Ovation of the Seas

In navolging van de Quantum of the Seas en Anthem of the Seas zal ook het derde cruiseschip van Royal Caribbean International in de Quantum-klasse, de Ovation of the Seas, worden opgesierd met een gigantisch kleurrijk ‘larger than life’ kunstwerk in de vorm van een dier, zelfs twee in dit geval. Op de Quantum of the Seas was het een roze ijsbeer, op de Anthem of the Seas een enorme giraffe in een zwempak met zwemband en op de Ovation of the Seas worden het een moederpandabeer met haar kleintje. De niewe vaste ‘bewoners’ worden dinsdag op het schip geplaatst. Royal Caribbean International introduceerde hen alvast op Twitter.

De Ovation of the Seas en de pandaberen zijn aanstaande vrijdag in Rotterdam (11:00-18:00 uur) te bewonderen. Rotterdam is de enige stop van haar eerste officiële minicruise die begint en eindigt in Southampton, waar het schip zich momenteel bevindt.

Cruises op de Ovation of the Seas zijn boekbaar vanaf € 995 bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.