Disney Magic bezoekt Amsterdam tweemaal in 2017

Disney Cruise Line maakte vandaag officieel de nieuwe Europa routes bekend voor 2017. Disney Cruise Line bezoekt voor het eerst Amsterdam. De eer is voor de Disney Magic. Het cruiseschip zal in het zomerseizoen in Noord en West Europa varen.

De Disney Magic bezocht de afgelopen jaren regelmatig Europa. Ze start het Europees seizoen op 13 mei 2017 met een 16-daagse transatlantische cruise vanuit Port Canaveral in Florida. Na de oversteek doet de Disney Magic Ponta Delgada (Portugal), Portland en Dover (Engeland) aan voordat het schip Amsterdam op 25 mei 2017 bezoekt. Deze cruise eindigt in Kopenhagen.

Bovendien is Amsterdam ook een bestemming op 27 juni 2017 op een 11-daagse reis die op 18 juni 2016 start vanuit Kopenhagen. Deze route gaat van Kopenhagen naar Dover met andere tussenstops zoals Warnemünde, Stockholm, Helsinki, St. Petersburg en Tallinn in Estland.

Boekingen zijn mogelijk vanaf 14 april 2016.

Europese Disney Cruise Line cruises zijn boekbaar vanaf €1329 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)