Chinese actrice Fan Bingbing doopmoeder van Ovation of the Seas

Fan BingbingRoyal Caribben maakte bekend dat de Chinese actrice Fan Bingbing doopmoeder wordt van de Ovation of the Seas. Ze zal het schip dopen op 24 juni 2016 in Tianjin, China. Het Quantum klasse schip zal haar eerste seizoen vanuit Tianjin gaan varen waarna het schip naar Australië gaat in december 2016.

Fan Bingbing is de beroemdste en meest invloedrijke actrice van China volgens Forbes China Celebrity 100.  Ze won talloze film awards en speelde onder andere in de Hollywood film X-Men: Days of Future Past (2014)

Doopmoeders die haar voorgingen bij Royal Caribbean waren onder andere Gloria Estefan, actrice Jane Seymour, Whoopi Goldberg en tennisster Steffi Graf.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.