Chinese actrice Fan Bingbing doopmoeder van Ovation of the Seas

Fan BingbingRoyal Caribben maakte bekend dat de Chinese actrice Fan Bingbing doopmoeder wordt van de Ovation of the Seas. Ze zal het schip dopen op 24 juni 2016 in Tianjin, China. Het Quantum klasse schip zal haar eerste seizoen vanuit Tianjin gaan varen waarna het schip naar Australië gaat in december 2016.

Fan Bingbing is de beroemdste en meest invloedrijke actrice van China volgens Forbes China Celebrity 100.  Ze won talloze film awards en speelde onder andere in de Hollywood film X-Men: Days of Future Past (2014)

Doopmoeders die haar voorgingen bij Royal Caribbean waren onder andere Gloria Estefan, actrice Jane Seymour, Whoopi Goldberg en tennisster Steffi Graf.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)