Video: Waterglijbaan Kaleid-O-Slide op Carnival Vista

Het nieuwe cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Vista, heeft afgelopen weekend de tweede serie zeetesten in de Adriatische Zee succesvol afgesloten. De laatste werkzaamheden aan de inrichting en de voorbereidingen van de nieuwe bemanning vinden momenteel plaats op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone nabij Triest, zodat het schip op 1 mei gereed is voor de overdracht. Dan start het haar 14-daagse maiden voyage op de Middellandse Zee. Na haar inaugurele seizoen in Europa vertrekt het naar New York om daar vanaf november cruises te gaan maken.

Een van de hoogtepunten aan boord van de Carnival Vista is de Kaleid-O-Slide, Carnival’s eerste dichte waterglijbaan (op een zwemband) met een kurkentrekker, kleureffecten en muziek. De Kaleid-O-Slide maakt onderdeel uit van het aquapark Waterworks, de grootste in de vloot van Carnival. Zie onderstaande video voor een impressie van de Kaleid-O-Slide.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!