Fathom moet allereerste cruise annuleren vanwege technisch mankement

AdoniaDe nieuwe rederij Fathom, die volledig in het teken staat van vrijwilligerstoerisme, heeft haar eerste cruise moeten annuleren. De Adonia (710 passagiers) zou zondag vertrekken vanuit Miami naar onder andere de Dominicaanse Republiek. Na 1 mei zou het schip ook naar Cuba gaan. De Amerikaanse kustwacht keurde het schip niet goed na een dokverblijf waarbij een grote renovatie had plaatsgevonden. De testen om te kijken of alles goed functioneerde, duurden volgens Fathom langer dan verwacht.

De kustwacht bemerkte tijdens de testen dat ongeveer 30 branddeuren niet functioneerden.

Passagiers kregen een hotel overnachting, diner, ontbijt, lunch en een excursie aangeboden in Miami en werden voortdurend op de hoogte gehouden. De rederij vergoedt alle gemaakte kosten van de cruisepassagiers.

Adonia’s volgende en dus eerste cruise, op 17 april 2016, gaat voorlopig volgens planning wel door.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)