Aanwinst Thomson Cruises krijgt nieuwe naam: TUI Discovery

Splendour-of-the-Seas-kl-e1425296337294Thomson Cruises heeft woensdag aangekondigd dat haar nieuwste aanwinst TUI Discovery in plaats van Thomson Discovery gaat heten. De nieuwe naam maakt onderdeel uit van de rebranding van het merk in Groot-Brittannie. In de komende 18 maanden zal Thomson volledig overgaan in TUI. De TUI Discovery wordt het eerste cruiseschip in de vloot van Thomson Cruises die standaard een all-inclusive drankpakket aanbiedt.

De Thomson Discovery, voorheen varend onder de naam Splendour of the Seas voor Royal Caribbean International, gaat na een uitgebreide renovatie cruises maken in de Middellandse Zee. Vanuit Palma de Mallorca vaart ze diverse routes. De TUI Discovery heeft 915 hutten, waarvan 40% met balkon. Het cruiseschip wordt de grootste in de vloot van Thomson Cruises en heeft direct de meeste balkoncapaciteit.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.