Nieuwe voordelige internetpakketten bij MSC Cruises

Internetpunt bij MSC CruisesMSC Cruises introduceert op de eerste twee schepen lagere internettarieven door internetbundels aan te bieden. Voorlopig zijn de nieuwe pakketten alleen op de MSC Divina en MSC Preziosa beschikbaar. De andere schepen volgen snel. De nieuwe internetpakketten zijn gebaseerd op een databundel, net als inmiddels vele andere rederijen deze aanbieden. Bovendien zijn de nieuwe internetpakketten per dag of per gehele cruise aan te schaffen.

De volgende pakketten zijn boekbaar:

  • Social Media pakket – Je krijgt toegang tot social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Whatsapp en Instagram zodat je contact kunt houden met je vrienden. Per dag kost dit pakket €3,90 euro of voor een achtdaagse cruise €14,90
  • Surfer pakket – Je krijgt toegang tot het internet om te surfen en bijvoorbeeld je mail te lezen, inclusief uiteraard de social media kanalen. Per dag kost dit €9,90, voor een achtdaagse cruise €29,90
  • Streamer pakket – Voor liefhebbers van bekijken van  videos zoals bij Netflix of streamingsites. Per dag kost je dit €19,90 per dag of €59,90 voor een achtdaagse cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.