Fotoreportage (2): Binnen kijken bij de AIDAprima

Cruisereiziger reist op uitnodiging van AIDA Cruises drie dagen mee met de AIDAprima van Rotterdam naar Hamburg. We stellen je het schip in haar volle glorie aan je voor. Vanaf 5 mei komt het schip wekelijks naar Rotterdam waar je dan ook kunt inschepen voor een cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

 

Meer over AIDAprima: reportages en nieuws

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​