Nieuwe voordelige internetpakketten bij MSC Cruises

Internetpunt bij MSC CruisesMSC Cruises introduceert op de eerste twee schepen lagere internettarieven door internetbundels aan te bieden. Voorlopig zijn de nieuwe pakketten alleen op de MSC Divina en MSC Preziosa beschikbaar. De andere schepen volgen snel. De nieuwe internetpakketten zijn gebaseerd op een databundel, net als inmiddels vele andere rederijen deze aanbieden. Bovendien zijn de nieuwe internetpakketten per dag of per gehele cruise aan te schaffen.

De volgende pakketten zijn boekbaar:

  • Social Media pakket – Je krijgt toegang tot social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Whatsapp en Instagram zodat je contact kunt houden met je vrienden. Per dag kost dit pakket €3,90 euro of voor een achtdaagse cruise €14,90
  • Surfer pakket – Je krijgt toegang tot het internet om te surfen en bijvoorbeeld je mail te lezen, inclusief uiteraard de social media kanalen. Per dag kost dit €9,90, voor een achtdaagse cruise €29,90
  • Streamer pakket – Voor liefhebbers van bekijken van  videos zoals bij Netflix of streamingsites. Per dag kost je dit €19,90 per dag of €59,90 voor een achtdaagse cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)